דף הבית | אודותינו | English
חפש:
 
מכון האריזה והעיצוב הישראלי  
 Skip Navigation Links
 
כניסה לחברי המכון
 
 
 
שכחת סיסמא?
עדכון פרטים
 
 
 
קישורים | תערוכות בעולם | חדשות כלליות | מחירי חומרי גלם | חדשות האריזה  
 
 

 
 
 
מגדל תבלינים ישראלי פיתח שיטת אריזה לשילוח תבלינים טריים

חברת ג'נסיס הישראלית המגדלת תבלינים ליצוא בעמק בית שאן, פיתחה תהליך החוסך את השימוש במרכז לוגיסטי

 

חברת ג'נסיס הישראלית המגדלת תבלינים ליצוא בעמק בית שאן, פיתחה תהליך החוסך את השימוש במרכז לוגיסטי, ומבססת את היצוא על משלוח ישיר על פי הזמנה, כדי להבטיח את הטריות והאיכות הגבוהה של התבלינים. הסוד הוא באריזה מתוחכמת שניתן לפתוח ולסגור אותה פעם אחר פעם בקלות. מגוון המוצרים של ג'נסיס כולל אריזות קמעוניות של 15 גרם ועד לאריזות סיטונאיות של 1-5 קילוגרם. צחי מרדכי, מנכ"ל החברה אמר למגאזין המקוון Fresh Plaza כי גידול התבלינים הטריים המתבצע 52 שבועות בשנה מבטיח משלוח של התבלינים בתוך 24 שעות ממועד קבלת ההזמנה בכל ימות השנה.

לקבלת מקור הידיעה ניתן לפנות אלינו בדוא"ל- ariza@industry.org.il

מחקר ועריכה- שמחה סיגן

 
 
 
כל הזכויות שמורות למכון האריזה
 
_      
מכון האריזה בפייסבוק   בניית אתרים Interactive555